Mijn werk als junior website ontwikkelaar en vormgever kenmerkt zich door een rustig en minimalistisch ontwerp waar typografie een belangrijke rol speelt.

Ik hou van het creatieve proces bij het maken van een website; het uitdenken van een ontwerp, de functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid.

Daarom begrijp ik hoe belangrijk een website kan zijn. Een verlengstuk van jou of je onderneming.

Ik werk hoofdzakelijk met WordPress, dit is een content management system (cms). Websites waar regelmatig inhoud aan toe wordt gevoegd, bijvoorbeeld een blog, nieuws site of een webwinkel, zijn dan ook uitermate geschikt voor een cms als WordPress.

Daarnaast maak ik ook statische HTML websites. Zoals de website waar je nu naar kijkt. Het voordeel hiervan is dat een statische website eenvoudig in elkaar zit waardoor er niet snel iets mis kan gaan. Mocht je website dienen voor één enkel doel, zoals een online visitekaartje of het promoten van een boek of film, dan zou dit zomaar de beste optie kunnen zijn.

Heb je interesse, neem gerust contact met mij op via mail of telefoon voor een vrijblijvend adviesgesprek. Kijk hiervoor op mijn contact pagina.

Naast het ontwerpen en bouwen van websites onderhoud ik ook bestaande websites. Wil je hier meer informatie over, mail mij gerust.